https://www.instagram.com/evaswedenmark/

tisdag 11 januari 2011

Min blogg ger mig nya vänner som delar min passion för skrivande

Visst är det fantastiskt att man genom bloggen kan träffa nya inspirerande, snälla och fantastiska vänner? Vi läser varandras bloggar, vi kommenterar, vi diskuterar. Nu hade vi en spontanlunch. Flera av oss hade tidigare aldrig träffats i levande livet. Men vi kände  varandra som bloggare. Det räckte långt, visade det sig.
Vi möttes, Victor, Eva, Jane och Jenny och jag. Vi pratade, skrattade, utbytte erfarenheter av liv och skrivande. Det var en alldeles underbar långlunch som varade från 11.30 tills efter tre på eftermiddagen. Bloggen  ger mig vänner med samma passion för skrivande som jag också har, med samma dröm om skrivandets nödvändighet och möjlighet. Underbart!

9 kommentarer:

Annika sa...

Härligt med inspirerande långluncher! Och vilket trevligt sällskap sedan...

Pia sa...

Ja bloggandet har verkligen berikat mig! Det är så härligt att "lära känna" härliga människor trots att man aldrig träffats på riktigt!
Är glad att Ni finns, Annika och Eva!

Anneli sa...

Vad härligt det låter! Du har så rätt, man träffar människor på bloggen som man aldrig hade träffat annars. Människor som delar så många tankar och passioner med en själv. Bloggen ger mig mer än jag någonsin hade kunnat ana när jag startade den :)

Jane Morén sa...

Så trevligt vi hade det Eva! Det är fantastiskt vad bloggande ger! Och vilken liten pärla kokboken Kärlek och käk är som jag fick av dig! Läste den i går kväll. Tack!

Kim M. Kimselius sa...

Håller med dig om att bloggandet ger nya intressanta vänner. Önskar att jag som du kunde träffa dem på en långlunch. Än så länge har jag bara träffat en av mina bloggvänner, men jag ser framemot en lunch någon gång när jag råkar vara i Stockholm. Kram Kim

Granne med potatisodlaren sa...

Det är en bonus att få möta så många trevliga bloggvänner. Tack för igår! Jag hoppas att vi hinner med en gång till.

Evas värld sa...

Inspirerande långlunch, Annika, nästa gång måste du vara med :)

Pia, jag är glad att du finns också med dina kloka funderingar och uppmuntrande kommentarer!

Anneli, utmaningen måste ju vara att man öppnar nya världar och inte bara sluter sig inne i det gamla och vanda - där är bloggen så fantastisk!

Evas värld sa...

Jane, vilken härlig lunch, jag var glad hela kvällen! Kul att du gillar kokboken.

Kim! Du jobbar ju så fruktansvärt intensivt hela tiden, men någon gång kanske du kommer till Stockholm så vi har tid att ses? Det vore kul.

Eva Granne, tack själv för igår. Vi ska absolut hinna ses en gång till innan du åker iväg!

Anonym sa...

Tack for ett intressant och informativt inlagg!