https://www.instagram.com/evaswedenmark/

fredag 20 maj 2011

Vilken meningsfull dag med Milton

Vilken dag fylld av kärlek och mening. Milton kom tidigt i morse och stannade hela dagen. Vi har åkt båt till Hammarby sjöstad, grävt i sandlådan, ätit jordgubbar, njutit av glass på kajen, badat, vattnat blommorna på balkongen. Enkla saker. Min mobil har legat oanvänd, min dator har jag inte rört. Vilken lycka ett barn skänker och hur tillvaron med barn förankrar mig mitt i livet. I lyckan.
.

6 kommentarer:

carina@pocolococreativo sa...

Härligt Eva! Jag njöt för fullt av dessa små enkla ting när Alex var liten. Och idag, när småpiltar kommer på besök så passar jag på för fullt!

Evas värld sa...

Det ÄR härligt. Jag tycker att jag tillsammans med Milton är mer närvarande. Och i både ett långt och ett kort perspektiv: Vad är viktigt? Jo just att vara där, just nu , med honom.

Feben sa...

Hej Eva! Jag hittar inte din mail någonstans. Jag har läst "Frusna ögonblick" och skulle behöva ställa lite frågor o.s.v till min bokredovisning i svenskan! Jag går i klass sju och bor i Göteborg.. men mer om det om man kanske kan få din författar mailadress eller något liknande? :=)

Evas värld sa...

Hej Feben! Du kan maila till mig på evaswedenmark@hotmail.com så lovar jag att svara på dina frågor.
Bästa hälsningar!! Eva

mormor Hanneles bokparadis sa...

Bästa sällskap :)

Evas värld sa...

Ja Hennele, ett helt underbart sällskap!