https://www.instagram.com/evaswedenmark/

måndag 27 juni 2011

Hyllremsor och hyllpapper - var ska detta sluta!

Visst är det ofta så att när man själv plötsligt blir intresserad av att göra något så är många andra inne på samma spår? Som det där med hyllpapper och, tror jag, också: hyllremsor. Ska sanningen fram hade jag en gång i tiden, på sjuttiotalet av alla decennier, egenvirkade hyllremsor! Det ni. Söta! Eftersom jag nu skrev om hyllremsor och hyllpapper vill jag ge en länk till Lotta Kühlhorns fina saker: http://www.kolonistockholm.com/collections/cupboard-paper

3 kommentarer:

*P* sa...

Visst undrar du också över hur det går till att vi blir intresserade av samma sak, i nästan samma trollslag!? Spännande fenomen!

Nu längtar jag efter att köpa remsor med vackra hyllband och dekorera mitt kök med. Undrar just om det blir av... ;o)

Granne med potatisodlaren sa...

Matchande hyllpapper och remsor till er fina kokbok. Vad snyggt.

Jag har efter många hyllpappersbyten lagt in klarröd vaxduk. Blir glad när jag öppnar skafferiet och det lyser om hyllorna.

Virkade spetsar på hyllorna har jag bara sett på museum. Det kallar jag pysselglädje. För jag blir glad av pyssel någon gång ibland. Det är härligt att ha förändrat och fått det fint när man är klar.

Evas värld sa...

Visst är det märkligt P! Men vi gillar att läsa varandras bloggar så vi kanske drabbas båda av samma härliga kosmiska impulser :) Nu ska jag gå och köpa Lottas hyllremsor!