https://www.instagram.com/evaswedenmark/

måndag 26 december 2011

Julklappsboken

Jag har bara klappat på den ännu, Kerstins Ekmans Grand Final. Jag önskade mig den så mycket och är så glad att jag ha den. Nu ska jag snart börja läsa efter några dagars intensivt och härligt julfirande. Det jag lovar mig själv är att inte snabbläsa som jag alltför ofta gör när något är bra. Jag vill njuta av denna bok som så många tycker så mycket om.

6 kommentarer:

Kim M. Kimselius sa...

En underbar julklapp. En bok jag älskade att lyssna på, njöt för fullt. Hoppas du tycker lika mycket om den som jag och många med mig!
Kram Kim

kajsastina sa...

Jag ser framemot attläsa Kerstin Ekmans bok. Just nu läser jag Kärlek vänskap hat, Alice Monro. Julklapp fr svärsonen. Noveller är bra att läsa en innan man somnar.
Ha en skön fortsättning på helgerna.

Den Ofrivilliga Bloggaren sa...

Jag kanske borde packa den och en massa andra böcker när jag ska åka hem till Halmstad igen...fan vet om det går några tåg!

ps. jag vinkade till Sundsvall från dig när jag bytte till buss där förra veckan.
kram E

Evas värld sa...

Kim, jag hade höga förväntningar men boken överträffar dem. Den är helt ljuvlig. Vis och rolig och spirituell och fylld av intressanta vändningar och intrikata formuleringar om till exempel skrivande.

E... Så bra att du vinkade. jag har lite hemlängtan till Sundsvall alltsomoftast, men det är väl till ett Sundsvall som inte längre finns!

Kajsa Stina - Alice Munro är allt också en av mina favoriter! Du har något att se fram emot med Kerstin Ekmans bok....

Kim M. Kimselius sa...

Härligt att höra att du är så nöjd!
Kram Kim

Evas värld sa...

Kim, den är så bra - och har vi inte alla de båda huvudpersonerna inom oss?