https://www.instagram.com/evaswedenmark/

måndag 26 december 2011

Skulle inte julen vara till påska?

Erkänn, visst är det litet snopet varje år? Man laddar så inför julen, mat och paket var jag går, var jag sitter och var jag står ... skåpen fyllda, tissel och tassel.
Så kommer den underbara julen, alla mina barn var här, sonsambon och ljuvliga barnbarnet och exmannen. Vi hade en fantastisk julafton och juldag... vi åt, vi delade klappar och det kändes verkligen att vi var en familj med mycket kärlek
Men också en familj med många intressen. Idag annandag jul så vips var yngsta dottern på väg till det hopplöst avlägsna landet Australien. Millarna tog sina paket och flyttade hem och E som kommit hem från Rom gick ut och träffade kompisar.
Jag hann inte riktigt med.
Skulle julen vara så här kort? Skulle den inte vara till påska? Undrar jag och den granna granen. Vi känner oss lite snopna. I synnerhet granen som riskerar att snart bli utkastad.

4 kommentarer:

Cecilia N sa...

Fasta emellan ju.

Enn Kokk sa...

God fortsättning i alla fall!

Evas värld sa...

Cecilia... fastan glömde jag, är mer fest- än fastinriktad just nu.

Enn, önskar dig också en God fortsättning och Gott Nytt år!
Kram
Eva

Jane Morén sa...

Julen går alltid för fort och tur för oss som tycker det, många vittnar istället om att julen inte kan vara över fort nog. Jag älskar julen! Men snart Eva är det påsk:) leve förväntningarna:)