https://www.instagram.com/evaswedenmark/

onsdag 11 januari 2012

Dåraktigt nog känns det - våraktigt

Jag vaknade tidigt i morse och gick och tränade. Gick på snöfri gata i ljummet regn - alldeles underbart - det bästa vinterväder jag kan tänka mig. Nu är himlen lite blå och det känns våraktigt - kanske dåraktigt att börja hoppas redan men det gör jag. Jag är en dåraktig optimist i min väntan på sommaren. Snart står vi på bryggan igen, lille mannen och jag.
Jag har klistrat in kvitton, besvarat en massa frågor, skickat iväg mail, nu lyssnar jag på min franska lista på Spotify, åh Faudel!!! Ljuset kommer in genom mina fönster.
Ja, med det vill jag bara skicka vårhälsningar. Livet är verkligen upp och ner. Igår var mina tankar svarta. Kroppen trött. Idag - tvärtom. Livet är en berg-och-dalbana och jag är så tacksam så länge som jag får åka med.

2 kommentarer:

Garance sa...

Hejsan Eva ,
Vad trevligt det var att hitta din commentär pa min Blog (Ursäkat För det daliga stavningen jag skriver forstas med min franska Dator )
jag har bott i Sverige och bor i Provence nu men mitt hjartat "belongs to Sweden" for alltid!
Jag har lämnat en del av mitt hjartat när min dotter dog och ja satt en gang pa en brygga och lämnade hennes askar i vattnet pa en ö pa västkusten länge sedan...
à bientôt
Garance

Elin sa...

Vilken underbar bild på lillen...