https://www.instagram.com/evaswedenmark/

söndag 1 april 2012

En modern kvinna med lugg och blått hem

En sak vet jag. Med tålamod och uthållighet blir man alltid tids nog modern bara man har vett att hålla ut. Mitt hår till exempel. Nu är det modernt med lugg och långt hår läser jag. Det är den frisyr jag alltid har, mycket trivsam och enkel. Bara tvätta, luta sig framåt och borsta och låta en bra frisör omsorgsfullt klippa ibland.
Samma sak med möbler och färger. Mitt hem, det är ganska blått. Jag älskar mina blå soffor, alla mina tavlor med blåtonade motiv och väldigt mycket min turkosa vägg i köket. Och vad läste jag igår i morgontidningen: Nu är blått modernt i heminredning.
Jag är en modern kvinna med lugg och blått hem.
Jag är hållfast: Rött hjärta, lugg och blått hem.
Modern eller ej, jag har det jag gillar helt enkelt.

8 kommentarer:

Granne med potatisodlaren sa...

Både du och ditt trivsamma hem är tidlösa, liksom ditt röda hjärta. Hoppas att modet håller i sig.

Helena Milton sa...

Vad roligt att du har ett blått hem, inte jättevanligt bland kvinnor. Själv har jag en blå storblommoig tapet i köket och gillar jättebra! I min förra lägenhet var hela hallen blå.

Lugg har jag faktiskt varit lite sugen på att testa en del gånger men jag tror inte det skulle var anågot för mig i längden. Dock tycker jag det är väldigt snyggt. men man ska ju passa i det också och det är ju olika från person till person.

KaosJenny sa...

Härligt att hitta "sig" och bara hålla fast... Jag har också gjort det, men utan lugg... Och hemma hos mig är det en del rött helt enkelt... Håller med om de jobbiga deckar-snubbarna... Känns inte helt intressant längre. Kram

Anneli sa...

Precis som det ska vara! :)

Evas Värld sa...

Eva! Ja och om inte detta mode håller i sig får jag väl leva med att vara omodern ett tag, ganska van vid det också :)

Evas Värld sa...

Hej Helena! Kul att du tittar in och skriver. En blå hall skulle jag älska att stiga in i. Nu har jag i stället en väldigt blå tavla som blickfång när man kliver in. Och du har så rätt, man måste hitta det man själv trivs i - det är då man står ut med att också vara omodern och inte tvingar sig att följa trender. Eller för allt i världen konstiga uppfattningar jag får höra som att kvinnor 40+ inte får ha långt hår. Så dumt!

Evas Värld sa...

Jenny! Tror de jobbiga deckarsnubbarna är på väg ut. Eller snarare de häftiga deckartjejerna på väg in så vi får alternativ:)
Rött gissar jag är en färg som passar bra i "Kaos-Hemmet" :)

Evas Värld sa...

Ja visst, Anneli, vi får hitta våra stigar,