https://www.instagram.com/evaswedenmark/

måndag 2 april 2012

Mad Men dränkt i whiskyreklam

Jag har verkligen väntat på att Mad Men skulle börja igen. I kväll såg vi två avsnitt, men det var faktiskt ganska outhärdligt. Inte serien - men hur den i Kanal Nio dränks i reklam, mest av allt whiskyreklam. Jag vet inte hur många avbrott det var för reklam, men det var outhärdligt många.
Vi hade en diskussion innan om man skulle vänta och se serien på DVD utan reklam. Nu har jag bestämt mig. Jag vill inte se avsnitten upphackade till pyttipanna smaksatta med dålig whisky. Dessutom avskyr jag spritreklam i teve. Ja, jag avskyr reklamavbrott över huvudtaget.
Så tack, men nej tack nian, den groggen säger jag nej till.

8 kommentarer:

Anonym sa...

bra där. då ser vi ihop sedan:) /E

Marina sa...

Håller helt klart med - tv med reklamavbrott är så tråkigt! På något vis känns det rätt konstigt att tänka på, att det är inte så förskräckligt längesedan (eller?) som det var halva nöjet med att gå på bio - att se reklamen innan!

Evas Värld sa...

Absolut E, vi har tålamod!

Evas Värld sa...

Marina jag blir full i skratt, minns hur även jag tyckte det var så kul med reklam på bio. Minns till och med att jag var med i en reklamfilm för TOY!

cruella sa...

Reklamavbrott är värdelöst men i Mad Men känns det ju ganska följdriktigt:-)

I går passade det bra för jag hade mycket kvar att göra innan dagen var slut - passa långkok, packa för fjällresa och så vidare.

Hemma och långt borta sa...

Sannerligen Cruella... det är otroligt vad de dricker. I början trodde jag Mad Men var förtäckt cigarettreklam. Men den här reklamen var så usel så jag väntar in reklamfria avsnitt att spela när jag själv vill.
Ha det så jättehärligt på fjällresan!

Karin sa...

Inget att sitta uppe till midnatt för alltså. Jag är glad att jag prioriterade nattsömnen i stället!

Hemma och långt borta sa...

Karin, du gjorde helt rätt. Det var otroligt enerverande med alla usla reklamavbrott