https://www.instagram.com/evaswedenmark/

måndag 11 juni 2012

Äntligen är jag på ön där drömmarna får ta plats


Det har tagit tid att flytta ut i år. Korsika kom i vägen. Jag ville så klart också resa till släkten i Offerdal och dagarna gick.
 Idag skulle jag bara resa ut för att titta till. En stor björk har fallit över tomten. Tänk om min rhododendron blivit skadad? Men allt var underbart. Jag gick stigen upp och sa till mig själv:Hur har jag kunnat låta bli att vara här. Jag är ju fri att göra det jag vill. Men nu är jag här.
Nu flyttar jag ut till grönskan, till minnena, både de vackra och de smärtsamma.Till lugnet där drömmarna får ta plats.


6 kommentarer:

Evas blogg sa...

Visst är det härligt att kunna göra som man vill? Och tänk så fint, nu har du hela sommaren på ön framför dig! Önskar dig fina ö-dagar.

Evas Värld sa...

Eva, det är verkligen härligt . Det bästa är att jag verkligen får sådan lust att skriva i denna miljö. Hoppas du känner samma skaparkraft i din stuga!

Karin sa...

Lite växelbruk är inte fel, landet, staden och så någon resa till andra länder. Precis som du gör!

Var hamnade björken?

Evas Värld sa...

Växelbruk är bra för själen, Karin. Björken missade med en hårsmån min rhododendron, knäckte grenarna på två äppelträd och hamnade precis vid tomtgränsen.. Men snälla grannen har nu sågat upp den och kan njuta björkvedsbrasor i vinter.

Marina sa...

Det låter som att en härlig sommar väntar!

Den Ofrivilliga Bloggaren sa...

Det bästa av flera världar. Ser så fridfullt ut! Och jag anar oräkneliga fotomöjligheter i sådan natur... Ha en fin dag, jag ska sova och jobba. Grottekvarnen kallar ännu en natt, sen en veckas ledighet.
Kram