https://www.instagram.com/evaswedenmark/

lördag 25 augusti 2012

Balkongfrukost och loppislördag

Avspänd dag. Milton sov här, vi åt frukost med Ellen på balkongen. Sedan var vi på Bondens Loppis på Katarina bangata... och fyndade. En tekanna, kläder till Milton och mig, böcker. Inget kostade mer än några tior och det var otroligt mycket folk. Men visst är det märkligt att en del inte kan hålla fingrarna i styr utan stjäl? En kompis sålde bland annat dvd-filmer, då var det människor som öppnade fodralen och tog skivorna. Och sen bara smet iväg.
Annars kan man ju glatt diskutera priser och pruta lite. Men att stjäla - det är lågt!
Jag älskar den här sortens loppisar då man helt enkelt rensar överflödet hemma och går ut och säljer. Snart är det loppis i Aspudden igen - världens längsta loppis. Det blir kul.

6 kommentarer:

Marina sa...

Jättetråkigt att det ska behöva dyka upp sådana där personer med långa fingrar även på tillställningar av det slaget!

Evas Värld sa...

Visst är det tråkigt. Tråkigt också att se alla "vanliga hederliga" människor rota i och ta saker från de kassar som människor efter loppisen lämnat utanför Stadsmissionens lokal, skänkt bort i ställt för att ta hem. Det var rena festen där när folk plockade ur kassarna, rev och slet. Jag tror inte de tänker på att Stadsmissionen har verksamhet för behövande människor, säkert mer behövande än de som stal grejerna!

Elin sa...

Så fin bild!!

Evas Värld sa...

Tack Elin, så fin morgon!

Jane Morén sa...

Och gulliga Milton! Vad mysigt ni har det!

Evas Värld sa...

Gulliga Milton, min sol, Jane!