fredag 28 september 2012

Nu finns Smultron och svek som e-bokFörsta delen i vår populära serie "Bärböckerna" om familjen kring restaurang La Stella i Östersund finns nu som e-bok! 
Liselotte kämpar för att finna balans i tillvaron. Hennes man Mario driver Östersunds mest populära restaurang, La Stella i Östersund och arbetar jämt. Själv har Liselotte fullt upp med barnen Sandra och Elias, med arbetet på resebyrån, med hemmet och med sina föräldrar. Och någonstans har hon en gnagande känsla av att livet inte blev som hon tänkt sig. men oväntade händelser ställer allt på sin spets. Hennes bästa vän Susanne visar sig vara allt annat än trofast. Systern Linda återvänder från storstaden med en överraskande nyhet och Liselottes föräldrar avslöjar hemligheter som ingen tidigare känt till. Liselotte tvingas ompröva saker och ting och chockerar sin omgivning genom att inte vara så präktig som alla trott... 
Så småningom kommer alla seriens fyra böcker som e-böcker.
HÄR kan ni låna boken som e-bok!
Vill någon gärna beställa en pappersbok gå det bra att kontakta Sara på Förlag 404

7 kommentarer:

Granne med potatisodlaren sa...

Häftigt!
Jag har dem i bokhyllan och brukar njuta av de fina omslagen när jag städar.

Bloggen är verkligen fin nu. Bilden är hellyckad.

Eva Swedenmark - Livet enligt mig sa...

Tack Eva. Vad fint sagt! Det är verkligen kul att de kommer som e-böcker. Själv har jag inte börjat läsa böcker än på min platta. Har du?

Evas blogg sa...

Jo men den har jag ju läst. Jättefin bild på dig!

Granne med potatisodlaren sa...

Jag har inte kunnat bestämma om jag ska ha en i-pad eller en läsplatta. Signe säger att läsplattorna är bäst när man som jag läser mycket. Men jag är så sugen på att surfa lätt med en i-pad. Så där håller jag på och har beslutsvånda. Hur är det att läsa på en i-pad, du som vet?

Marina sa...

Kul! Då ska jag testa om jag kan hitta den till min "padda"!

Eva Swedenmark - Livet enligt mig sa...

Eva Tack!!!

Eva Granne: Jag surfar mest omkring på min pad, gillar inte så mycket att skriva på den och skamligt nog har jag inte testat att läsa en enda bok på den :(

Eva Swedenmark - Livet enligt mig sa...

Marina! Kanske passar det extra bra att läsa de väldigt svenska bärböckerna i Singapore... ja alltså jag tror de känns som en bit av Sverige!