https://www.instagram.com/evaswedenmark/

måndag 4 februari 2013

En vecka mest för kropp - men också själ

Vännen Karin och jag drog på belöningsresa till karga ön Fuerteventura. En veckas träning och återhämtning efter en mörk vinter och en liten klapp på axeln för att vi varit duktiga och under vintern gjort oss av med en del kilon. Framför allt sol längtade jag efter. Men också träning. Jag längtade efter att komma i balans igen. Både kroppsligt och själsligt.
Las Playitas  är sportanläggningen vi bott på. Free your mind - har de som valspråk men Pressa din kropp vore kanske bättre. Det är mycket kropp. Man kan göra allt. Vattensporter, alla bollspel, golf, springa, träna, ja det är ett paradis för sportintresserade. I baren sänds det oavbrutet sportprogram. Folk springer fram eller kommer cyklande som små insekter  i tighta kläder.

Jag vet, det är inte riktigt jag.
Men vi har tagit till oss det som går. Yogapass (tyvärr uruselt, mer någon slags morgongymnastik), stretchpass, promenader, vattengympa. Själen kan man ju vårda själv ganska bra: En hög med böcker. Tid att fundera under palmerna.
Jag trodde jag skulle hinna skriva. Men kroppen var utbränd. Det är nu när veckan är slut som jag kan känna att kroppen återvänt till att må bra.6 kommentarer:

Den Ofrivilliga Bloggaren sa...

Ibland behövs tid...
kram E

Anonym sa...

Låter härligt att bara dra iväg så där. Får lära mig det jag också så småningom. Har ingen vana på utlandsresor.Förutom en "Friskvårdsresa" till Tunisien o Sousse 1989. En upplevelse!!! Spec reseledarinnan som var storrökare och hängde i baren på kvällarna...När vi skulle kliva av planet på Arlanda hade hon räknat ut att jag skulle bära in lite sprit hon köpt,(jag är nykterist) men där fick hon nobben. Hade i alla fall snygga naglar o en färganalys med hem ...

Marina sa...

Det låter som en fantastiskt hälig idé, inte minst för att få chansen till återhämtning.

Eva sa...

Visst är det så, E. Tid och frid!

Eva sa...

Kära anonym! Det låter som om det vore dags för en liten resa snart igen!

Eva sa...

Marina, underbart att resa. Du verkar använda din tid helt fantastiskt till resor och upplevelser.