https://www.instagram.com/evaswedenmark/

fredag 30 augusti 2013

Nu är det dags för urban living, livet i stan


Dags för livet i stan. Slut med sågande och skötsel av tomten. Det vanliga hemmet i stan väntar. Jag tycker om det också. Vaknade i morse med en härlig känsla av höst, med en slags ny energi.
Man ser allting man har med nya ögon efter en tids bortavaro.
Mina ögon föll på min vackra skål från Moma i NY.
Kände mig lite som skålen i mitt huvud. Lite vridna oregelbundna former, man vet inte riktigt var vindlingarna tar vägen.
Idag är skålen fylld av märkliga mörka frukter.
Visst är den fin, oavsett vad den liknar. Varje skål är unik och formad av konsthantverkare i USA för Moma.

8 kommentarer:

Marina sa...

Jätteläcker!

Margareta Wahlén sa...

Hösten är en livgivare! Det du samlat under sommaren kan du nu ta vill vara och utveckla! Jag ser fram emot att komma hem igen efter min Tromsövistelse och sätta igång med olika saker, motion t.ex!! Väldigt vacker skål...får mig att längta tillbaka till NY!

Karin sa...

Ja, nu blir det stadsliv igen och det är inte så dumt det heller. Känner mig lite förvildad efter fyra månader(!) på landet, så nu behöver jag civiliseras.

Evas blogg sa...

Vacker skål! Jag har också flyttat in till lägenheten nu. Maken bor kvar en månad till. För mig blir det för mörkt och kallt och ensligt nu när hösten är här. Ganska skönt med en varm lägenhet och innetoa! Hoppas du får en fin höst Eva!

Eva Swedenmark sa...

Karin - låtom oss träna i benmaskinerna, min högerarm är oanvändbar så det kanske är viktigt att träna resten av kroppen...

Eva Swedenmark sa...

Visst är den fin, Marina!

Eva Swedenmark sa...

Margareta, jag har också en bra höstkänsla!
Skålen är så fin, glad åt sådant som gör vardagen vacker

Eva Swedenmark sa...

Eva, vad åren går fort, tyckte nyss du flyttade in efter förra sommaren...
Vi hade målardagar i fredags lördags på landet, sen var det skönt att koma in till stan och lyxen med värme och innetoalett som man tar som så självklar.