https://www.instagram.com/evaswedenmark/

tisdag 17 september 2013

Måste vara svårt att prata med anknäbb till mun

Av någon obegriplig anledning tittade jag en stund på Hollywoodfruar i kväll, det är deprimerande och overkligt.
Hur kan man kan deformera sig så som de gör, och som jag tyvärr ser så många kvinnor göra.
Jag menar framför allt det de sprutar in i läpparna så att de ser ut som ankor. Måste vara svårt att prata med en anknäbb och hur i himlens namn kan någon tycka att det är snyggt?
Dessutom kombineras ofta de förstorade läpparna med så höga klackar  att gången blir  anklik med utputande rumpa ...Kajsa Anka here I come liksom ...
Jag blir ledsen när jag ser hur kvinnor 2013 frivilligt vanställer sig själva. Varför och för vem?

6 kommentarer:

Marina sa...

(Kajsa Anka eller Anna Anka, det kanske har något med anknamnet att göra...) Visst är det hemskt! Och är det lika opraktiskt som det är fult, då kan det inte vara kul.

Eva Swedenmark sa...

Marina: Britt Ekland till exempel, hon kan säkert vara söt, men nu ser ju hennes läppar groteska ut. Det verkar vara som med anorektiker som aldrig tycker de är smala nog, den absurda botoxanvändningen verkar också förblinda insikten om hur de ser ut. Sorgligt och märkligt.

Pettas sa...

Det ser enbart groteska ut i mina ögon. Jag knäppte fram tv-programmet i förbifarten när jag sökte ett annat, men stannade upp och blev säkert själv väldigt lik en fågelholk. Jag bara gapade av förundran. Fullständigt vettlöst är vad det är och som jag ser det bara för fåfängans skull. Man upphör aldrig att förvåna sig.
Trevligt här hos dig, nu ska jag fortsätta bläddra:)
Ha en fin dag!

Karin

Eva Swedenmark sa...

Hej Karin! tack för dina ord. Det var väldigt trevligt att titta in hos dig också. Men visst är det sorgligt och förfärligt vad tidsandan uppmanar oss att göra med våra stackars kroppar.

Evas blogg sa...

Jag har tänkt på det jag också efter att ha sett Idol denna vecka. En av tjejerna har just sådana ankläppar. Hon sjunger otroligt bra och skulle vara jättesöt utan dessa groteska läppar. Jag undrar också, varför?!

Eva Swedenmark sa...

Jag har också sett henne i Idol, Eva, och reagerat som du. De vanställer sina ansikten. Obegripligt.