https://www.instagram.com/evaswedenmark/

tisdag 17 september 2013

Vad ska jag läsa när jag inte kan skriva?

Jag skruvade i en liten ynka skruv på ön och något låste sig totalt i min onda arm och bursiten slog till än värre. Igår kunde jag inte använda högerarmen alls, det gjorde förbaskat skärande ont och remissen till ortopeden lär ta några veckor. Jag låg på soffan och försökte slappna av. Messade med vänstertummen och kunde inte skriva. Riktigt deppigt. Fina döttrarna kom och lagade middag och pysslade om mig. Idag känns det en pytteaning bättre men det gör fortarande så ont bara jag rör mig och värktabletterna gör mig en aning dimmig.

Ta det lugnt, säger alla. Men att ta det lugnt är min sämsta gren. Jag tråkas ut, jag ser hela tiden saker jag vill/bör göra. Måste skaffa en bunt nya böcker idag och försöka mig på en stillsam promenad. Träning är det inte tal om. Förlåt suckandet!

Vad tycker ni jag ska läsa? Något lagom underhållande och tankeskingrande.

Jag försökte i natt ligga och fundera på intrigen i en bok jag håller på med, men jag tänker genom att skriva så det är svårt. Men jag fick i alla fall några idéer som jag måste skriva ner nu medan jag orkar.

6 kommentarer:

Karin sa...

Men attans vad jobbigt!
En bra film, kanske kan skingra smärtan en stund?

Margareta Wahlén sa...

Jag har skickat namn och tel till min sjukgymnast på din facebooksida. hoppas jag gjort rätt! annars får du höra av dig! Läser just nu "Stål" av Silvia Avallone, mycket bra och så har jag köpt "Livet efter dig" av Jojo Moyes. Århundradets kärlekssaga enligt Bibliotekstjänst! kanske något?! kram

Evas blogg sa...

Så tråkigt! Har du någon diktafon? Du kan ju prata in dina tankar så har du kvar dem tills det är dags att skriva. Hoppas värken ger med sig snart! Kram.

Eva Swedenmark sa...

Karin, jag maratontittade på Breaking Bad idag....

Eva Swedenmark sa...

Margareta, Stål är så bra men tung. Ska kolla den andra boken, och tack snälla ... ringer sjukgymnasten

Eva Swedenmark sa...

Eva, diktafon låter kul, jag gillar ju att spåna högt med Annica och Maria! Kram och tack för omtanke