https://www.instagram.com/evaswedenmark/

fredag 4 juli 2014

Men nu blir det i alla fall semester och sommar

Min semester startar i morgon klockan åtta har jag nu bestämt. Det har varit regn och möss och elände (utom under de ljuvliga dagarna när Milton var på ön). Sen saktade sommaren och nu är jag i stan och ser ut som en knockad boxare (vagel plus ögoninflammation igen). Så är det inte på semester.
Men nu skiner solen, jag har fått penicillin (igen) och det är dags för sommar. Det ljuvligaste är om jag lyckas inrätta en skrivhörna och hitta mina rutiner. jag behöver det alltmer. Annars flyter dagarna iväg på något märkunderligt sätt ... så sa hon min mamma och hon har rätt.
Jag har en bunt böcker. att sommarläsa. Jag längtar till ön. Jag har en historia i mitt huvud och 144 sidor färdigskrivna i en mapp. Nu gäller det att skriva resten i min alldeles nya Mac Book Air.

6 kommentarer:

Granne med potatisodlaren sa...

Hoppas att ögat läker och att du har en härlig tid på ön. Vilken ljuvlig tapet det är på bilden. Lycka till i skrivhörnan.

Eva Swedenmark sa...

Tack Eva! En gång hade vi en sån tapet här på ön men vi måste ta ner den pga fukt. Saknar den och kanske därför jag så älskar min skrivmapp!

Karin sa...

Bra beslut! Och det bästa av allt är att det tycks fungera. Även i södra Dalarna! Hur soligt och varmt som helst och vattnet i sjön tar ett glädjeskutt från obadbara 16 grader till behagliga 20!

Pernilla sa...

"Märkunderligt" vilket underbart ord! Litegrann som inutivarm - ordet som en annan bloggare har lärt mig.

Det känns som om vi är inne i samma typ av fas, där vi längtar efter lugnet och kreativiteten som kan komma därav.

Hoppas nu att medicinen trollar bort ögonbekymret, så att du ser din värld med klarare blick. ;-)

Eva Swedenmark sa...

Karin så underbart att du kan simma igen ...

Eva Swedenmark sa...

Visst är det fint Pernilla.
Jag vaknade med klarare blick idag, tack! Kändes skönt. Nu ligger mina manus och väntar.