https://www.instagram.com/evaswedenmark/

söndag 12 juli 2015

Blogger tog helt sonika bort min lista på favoritbloggar

Men vad är det för fel på Blogger nu då?
Jag öppnar min blogg och finner att alla mina favoritbloggar fallit bort. Hela listan? Har detta hänt någon annan? Nu får jag gör om listan från början. Så om ni undrar om jag bara tagit bort er - inget kan vara mera fel. Jag vill följa mina favoriter, så Blogger varför gjorde du mig detta? Jag försöker nu återupprätta min lista på bloggar som inspirerar mig!
Bästa hälsningar
Er bloggvän Eva

8 kommentarer:

Anna-Karin sa...

Men så trist när det händer sådant i cyberrymden. Jag har själv inte råkat ut för att t ex listan på mina bloggvänner försvunnit från min blogg. Däremot försvann hela min första blogg från Passagen hux flux och har aldrig synts till igen. ;) :)

Kanske idé att spara listan med url-adresser till bloggvänner i ett Word-dokument tänker jag spontant.

Jag passar på att önaka dig en skön sommar. Just nu bloggar jag inte så mycket utan försöker att vara utomhus så mycket som möjligt.

Kram/Anna-Karin

Karin sa...

Men! Dessa självsvåldiga bloggprogram. Jag har haft problem med WordPress ett tag och funderade på att byta till Blogger. Men kanske inte ändå...

Eva Swedenmark sa...

Anna-Karin, jag är inte heller så flitig med bloggandet, sommarnjuter i stället. Hoppas du har det riktigt fint. Kram och glad sommar

Eva Swedenmark sa...

Karin, visst blir man galen! Blogger har ju fungerat så bra och så händer detta! Varför? Det får man inga svar på. Kram :)

Evas blogg sa...

Men så trist! Det har inte hänt mig, inte än i alla fall.

Jane Morén sa...

Ja, vad tråkigt. Men här är jag, börjat blogga lite igen :) Kram

Eva Swedenmark sa...

Nätet är outgrundligt ibland Eva, varför hände saker? Ingen kan svara. man får börja på ny kula. Jag skulle önska en funktion då jag kunde skriva ut mina blogginlägg på ett enkelt sätt.

Eva Swedenmark sa...

Jane, de är så roligt att du börjar blogga igen, du har så mycket att säga! Kram