https://www.instagram.com/evaswedenmark/

söndag 12 juli 2015

Gilla läget är mitt sommarmantra


Det regnar och pumpen är trasig. Men vid tomtgränsen finns en gammeldags pump som aldrig strejkar och i stället för att gräva sten bakar den lille och jag Hallongrottor. Smältande goda. Det går ingen nöd på oss.
Igår hade Annica bakat blåbärsbullar som vi åt på bryggan. Mums. Annica badade, hon hävdar alltid att vattnet är varmt men jag litade inte på henne. Stilla dagar på ön, det är vad jag ägnar mig åt nu. Igår grillade vi kött och majskolvar och åt på verandan  med paprikor med fetaoströra i ugn.
Helt stilla ute, fågelsång och grönska och alldeles underbart.
Så sakta kommer livet på ön igång.
Det finns inget att klaga på.
Gilla läget är mitt mantra.
Och som jag gillar det!

Suveränt grillmästarteam

5 kommentarer:

Karin sa...

Lättgillat!

Margareta Wahlén sa...

Det finns bara ett ord NJUT! Tänker på det just i dag när jag fick besked om att en vän avlidit. Mitt i sommaren lämnade hon sina älskade barn och barnbarn…Hon har varit sjuk i många år så det var nog skönt för henne att äntligen få vila. Så otroligt viktigt då att njuta och ta vara på det liv vi har…och det tycker jag vi gör både du och jag! Visst är paprika med fetaost gott! Ett givet kort här i vårt lilla franska kök! KRAM

Eva Swedenmark sa...

Inte svårt att njuta nu Karin!

Eva Swedenmark sa...

Margareta, tiden blir allt dyrbarare! Så är det. Det blir allt viktigare att ta vara på familj, tid med vänner. En massa tjafs i livet kan man bara strunta i. Finns viktigare saker att göra än att reta upp sig på småsaker.

Evas blogg sa...

Låter underbart! Låter lite som vi har det i vårt lilla skogsbryn. Vad har du i fetaoströran? Ser fantastiskt gott ut.