https://www.instagram.com/evaswedenmark/

torsdag 15 januari 2009

Vi behöver teknikhjälp


Jag blir helt teknikgalen! Kerstin har startat en fin blogg och jag vill kommentera - jag inte bara vill, jag försöker, på alla sätt som går, med alla adresser, fyller i rätt bokstäver, gör allt rätt, men mina kommentarer går bara inte fram. Kerstin visar en bild i bloggen på sitt fina arbetsrum i huset i snön i Offerdal. Hon har flyttat hem dit, nära sina döttrar. Men Matilda dottern är kvar i Stockholm, och jag, Eva systern - och jag saknar henne! Hallå Kerstin, kom tillbaka eller se åtminstone till så jag kan kommentera i din blogg, finns det ingen teknisk expertis att tillgå? Sara, Peter??? Hjälp!!!!
På bilden är Kerstin på besök på sommarön.

4 kommentarer:

Sara sa...

Ja, jag vet inte vad jag ska säga riktigt. Men jag hade ialla fall inga problem med inlägg i Kerstins blogg... vad får du för felmeddelande och i vilket skede?
Sara

Eva Swedenmark sa...

Jag har gjort allting precis som jag brukar och skickar iväg inlägget, sen dyker det aldrig upp! Har testat att skicka med namn, med URL, anonym - inget har funkat. Men nu gör jag ett nytt försök...Trägen vinner! Kram!

Eva Swedenmark sa...

nSara: När jag gjort allt, skrivit, fyllt i kontrollbokstäverna och ska skicka så kommer det en rad som säger: "du måste logga in på ditt utvalda konto" - den raden kommer oavsett om jag valt att vara anonym eller redan har angett ett konto! Så skumt, jag kommenterar ju på många andra bloggar men har aldrig sett den infernaliska raden - trycker jag då ändå på skicka så försvinner inlägget ut i cyberrymden. Kan du förklara det Sara???

Sara sa...

Nej, det kan jag inte. Det var mysko...