torsdag 30 april 2009

Nu testar jag den feta dieten, håll tummarna att det är The One

Nu har jag testat både GI, detox, och diverse annat. Min midja är precis likadan och jag går inte ner ett hekto. Min senaste idé nu är Doktor Annika Dahlqvists feta diet. Den innehåller allt jag gillar. Varför inte testa? Nu testar jag. Jättegod omelett med ost till frukost, lax med crème fraîche och spenat till lunch, små ostbitar som mellanmål.
Jag är så evinnerligt trött på att inte orka få upp min kropp i skulderstående, jag vill ha tillbaka min lätta snabba kropp. Det kanske inte går. Men det måste bli bättre än nu.
Är det bara ren och skär fåfänga? Delvis kanske, men att tappa kilon har också sitt pris i form av betydligt synligare rynkor. Det ena eller det andra.
Viktigast för mig är att jag vill kunna klara av mer i yogan, bli starkare, smalare, vigare - det mår jag bra av både fysiskt och psykiskt.
Så håll tummarna för mig - att denna diet är The One!

5 kommentarer:

Petra sa...

This is it!
Min man har gått ner 15 kilo med dieten. Jag själv provade fyra veckor och gick ner fyra!

Lycka till.!

Eva Swedenmark sa...

Tack Petra! Det låter hoppfullt. dessutom är maten man får äta så god.

Boktokig sa...

Det låter som en bra diet! Lycka till med den!!! :)

Anonym sa...

Eva, glöm inte att du också hör till de där VACKRA levande roliga kvinnorna du skrev om för ett tag sen. Kram och glad valborg (och kanske ses vi i tåget i morgon)/ Ylva

Eva Swedenmark sa...

Ylva! Jag känner mig mer levande om jag orkar bära min kropp i olika yogapositioner, vill liksom bara inte att en massa kropp ska vara i vägen... yogan håller mig levande så det är viktigt. Dessutom är maten så god så jag får lust att äta igen, mat ska vara lust inte plåga. Jag skolkar från demonstrationen i morgon och åker till landet.Kram!