https://www.instagram.com/evaswedenmark/

fredag 29 maj 2009

En härlig pirrande LUST

Jag vet inte varför, kanske är det solen? Men idag känns det som om jag fått lusten tillbaka. Det har känts ett tag. Från en något nedslagen period av grubblande så har det blivit roligt igen med viktiga saker. Det är t ex roligt att äta och laga mat igen sedan jag började med LCHF en effekt som är oväntad. Samtidigt har min läsglädje vaknat. Jag ser belåtet på bokhögarna i mitt hem varav en del samlat damm och tänker: Åh en hel sommar och jag ska läsa varje dag! Och det bästa av allt: Jag känner en sån härlig pirrande LUST ... att skriva. Jag bara vill sitta här vid min dator och hitta på. Och ute på ön väntar mitt skrivrum. Glad pingst!

3 kommentarer:

Annika sa...

Vad härligt det låter Eva! Nu vet jag inte hur Lingon och lust slutar ännu, men nog tror jag att jag vill ha en femte bok! Ringa Annica och skriv så att fingrarna dansar fram på tangentbordet...

Eva Swedenmark sa...

Tack Annika! Jag är så glad att skrivlusten kommit tillbaka. Jag skriver alltid men ibland får jag en sådan otrolig lust att bara uppfinna nya människor och historier - jag tror det är tanken på mitt väntande skrivrum på ön som gör mig glad.

Evas blogg sa...

Härligt!