https://www.instagram.com/evaswedenmark/

måndag 6 juli 2009

Maffig maffia i trygga soffan under varm yllepläd

Karin Thunberg, min favoritkolumnist i Svenskan, har uppenbarligen fått samma sommarlast som jag: Maffiga maffiaserien Sopranos. Precis som jag har hon missat den förut när alla andra såg den men nu fastnat framför Tony, maffiabosen som går i terapi. Alla i min omgivning utom Ellen och jag har sett den, hyllat den. Vi skakade på huvudet. Men nu, efter alla andra, är vi fast.

Denna regniga dag åt vi middag under plädar i vardagsrummet (lax kokt i vin och smör i ugnen och sedan lingonpäron med grädde....Gott!) medan vi samtidigt tittar på Sopranos. Det är så bra. Jag älskar teveserier utan reklamavbrott. Just nu blev det ett snabbt avbrott för bloggning eftersom Ellens kärlek i Australien ringde. Men snart är det maffiadags i trygga soffan igen. Och jag är glad för alla ylleplädar jag bunkrade och släpade hem på mina resor i Indien, det är perfekta för den svenska sommaren.

4 kommentarer:

Annika sa...

Varma filtar, god mat i mysigt sällskap framför en bra serie - kan det bli bättre? Vad brukar ni kalla det för - myxigt, myslyx? - minns inte. :-)
Eftersom även du nu är Sopranofrälst är jag den sista på denna planet som ännu inte sett ett enda avsnitt!

Evas värld sa...

Vi myxade hela kvällen lång! Jag förstår dig, jag gjorde motstånd länge....

Maria Björkman sa...

Kära Annika - vi är två!

Evas värld sa...

Jag som förut trodde jag var the one and only som inte såg Sopranos... men det är faktiskt spännande