https://www.instagram.com/evaswedenmark/

fredag 10 juli 2009

Min virvelvind drar till Vietnam

Ellen min Ellen, hon kommer hem som en glad vind, flyttar in i sitt rum som alltid väntar på henne. Vi har så kul tillsammans. Jag visste att hon skulle dra igen min yngsta dotter, Paris i höst och jag tänkte åka dit. Nu blir det Paris, ja, men först två månader i Vietnam. De ville anställa henne igen på Kulturskolan i Hoi An där hon arbetade förut. Två månader bara, kvittrar hon glatt. Jag förstår henne, jag längtar också alltid till Vietnam. Åh vad jag skulle vilja åka dit i höst och hälsa på henne.
Och åh vad jag kommer att längta efter henne!!!!

6 kommentarer:

Annika sa...

Så kul för henne att få åka omkring så mycket. Det är härligt när ens barn tar för sig av livet.
Till Vietnamn skulle jag gärna åka. Låter roligare än Thailand.

Evas värld sa...

Ta T. i handen och åk dit! Det är ett fantastiskt land att upptäcka. Hanoi är härligt och Hoi An, dit Ellen ska, är obeskrivligt fint. Jag längtar alltid tillbaka till Vietnam. Ellen var 14 första gången hon åkte med mig dit. Man vill återvända...

Maria Herngren sa...

Wow! Lyckans Ellen! Förstår att hon tackar JA och förstår att du vill dit (det vill jag också! Nån gång i framtiden tänker jag, nån gång ska jag dit igen ... men jag anar att du kommer åka dit fler gånger innan jag gör det härnäst, och kanske redan i höst)

Evas värld sa...

Maria, kan vi inte trolla oss till Vietnam en gång till - vi lyckades ju så bra med våra resetrolleritrick en gång i tiden - tänk vad roligt vi hade!!!! Resorna till Vietnam -89 och -90 är helt oförglömliga.

Ellen Swedenmark sa...

MAAMMAAA!!!! Min bästis. Jag längtar efter dig bara jag är inne i stan och du är på landet. Det vore helt otroligt om du kom och hälsade på, men annars kan vi ju kanske hyra en lägenhet i Paris i december och bo där tillsammans? Även om jag kommer hänga en del hos Tosh tycker jag att det vore helt obeskriviligt mysigt!

Evas värld sa...

Ellen snutt, mest av allt skulle jag vila åka till Vietnam! Vi sluter ögonen och tänker hoppfulla tankar.