https://www.instagram.com/evaswedenmark/

lördag 31 oktober 2009

En dag vid stranden, i sommarenBli inte arga om jag visar några sommarbilder tagna just idag, snart är jag också hemma i mörker och kyla. Tills dess njuter jag så av skönheten, värmen, solen. Idag var vi på ett hotell utanför Da Nang, vid havet där det var så vidunderligt vackert. Allt är byggt i total harmoni. Bassängen man simmade i verkade fortsätta långt ut i havet. Palmerna skuggade platsen där jag satt.
Nu är jag tillbaka på "mitt" hotell, mitt hem i Hoi An. Ellen är på fest och jag sitter ensam och skriver på en historia som jag inte alls vet vart den leder men som jag måste skriva.

11 kommentarer:

Mahi sa...

Åh Eva, njut, njut, njut av vackert väder och skönhet. Jag gick just ut till tvättstugan, hade tänkt mig en lite promenad innan middagen men ångrade mig tvärt när den fuktiga råkylan slog mot mig. Jag är inte den som bangar för lite dåligt väder i vaniga fall. Jag beslutade mig för att yoga inomhus vid dom tända ljusen var en betydligt mycket bättre upplevelse. Happy halloween.

Evas värld sa...

Mahi! Det låter underbart med yoga i sken av tända ljus. Hoppas du har en fin kväll. Här är klockan nu 21.30, det är alldeles ljummet ute och jag sitter och skriver ute i trädgården.

Jane Morén sa...

ÅH ÅH ÅH. Vilket ställe, tänk att få simma där ut mot havet, jag skulle leka delfin av pur lycka! Ha det så fint där i värmen!

Granne med potatisodlaren sa...

Vilken drömsemester! Jag fick glädja mig åt en balettkväll på teve. Micha Baryschnikov, Bolschoibaletten, Ana Laguna mfl.

elin sa...

å guuud vad fint det ser ut!! det där minns jag inte, måste va nytt?

Evas värld sa...

Det här är ett så fint ställe. Vi njöt av lånad lyx för vi skulle inte ha råd att bo en enda natt där. Poolen ger delfinkänsla och känsla av fritt hav, Jane. I det riktiga havet intill var vågorna för stora och underströmmarna för starka.
Härligt var det. Elin, vi var aldrig där, det är därför du inte känner igen dig.
En balettkväll med sådanan dansare är inte fy skam Eva!

Annika sa...

Eva, det borde vara förbjudet att göra oss bleka och håglösa stackare så avundsjuka! :)
Så otroligt vackert och fantastiskt att kunna plocka fram ur minnes- och fotobanken senare i vinter. Det är du väl värd!

Evas värld sa...

Annika, jag vet, förlåt :)
Men jag var så tagen själv av platsens oerhörda skönhet och stillhet att jag MÅSTE dela med mig. Skulle inte ha råd att bo en enda natt där.

Evas blogg sa...

Så vackert! Klart du ska visa oss. Då kan man drömma sig bort en stund.

Evas värld sa...

Jamen det är bra Eva ... och nästa vecka är det din tur att vara i solen!

Evas blogg sa...

Jajamen :D