https://www.instagram.com/evaswedenmark/

tisdag 15 december 2009

Nu ska jag beundra mina snöblommor och sen ge mig ut i det vita

Hur kan jag varje morgon vakna med träningsvärk, värkande muskler och leder när jag inte tränat sedan jag kom hem från Vietnam? Först fick jag influensan, sen åkte jag till Jämtland, kom hem var sjuk, fick sprutor. Undanflykter för att slippa träna på gymet som ligger så bekvämt två minuter ifrån mig? Hmm... kanske ska kila ner en stund och försiktigt jobba mig igenom mina maskiner.
Den enda som hindrar mig är den förbaskade snön, det snöar, igår var det halt så att alla for omkring som på is när jag gav mig ut på väg till min champagneprovning, ni ser rätt, sex sorter - balansen blev för övrigt inte bättre, men gladare, av champagnetestandet på hemvägen.

Jag vet, nästan alla utom jag blir glada av det där vita kalla som faller. Men nu ska jag tillämpa acceptans, det jag inte kan förändra ska jag inte heller gnälla över. Ett vitt täcke har lagt sig över blomkrukorna på balkongen som jag glömt att ta in. Jo, det är blommor kvar i dem. Nu ska jag titta ut på mina snöblommor, packa träningsväskan och ge mig ut i det vita.

9 kommentarer:

Granne med potatisodlaren sa...

Vingla varligt i det vintervita. Vänligt.

Evas värld sa...

Tack Eva! Jag har kängor med utfällbara broddar men en osäker gångstil, försöker tänka på hur jag som barn ständigt lekte och sprang omkring i snön utan att halka omkull. Gick man på ett annat sätt månntro?

Evas blogg sa...

Ja, ta det lugnt där ute. Jag ska också vingla mig ut. Vad härligt att ha gymmet så nära. Och vad härligt att kunna träna. För mig är det inget jag kan göra, har blivit avrådd att "lyfta skrot" då mina muskler är konstant inflammerade. Men i jan ska jag börja en yogaklass. Tror det kan vara snällare för min kropp. Ha en fin dag i det vita!

Evas värld sa...

Eva jag tror yoga kommer att bli så bra för dig. Jag har slarvat med yogan också i höst och det känns. Nya tag efter jul! Var ska du börja yoga?

Evas blogg sa...

Yogaskolan, som ligger bredvid Svenssons Café, nära och bra.

Pia sa...

Ta det lugnt i det vintervackra!
Jag har också snöblommor på min balkong. Pelargonerna blommar fortfarande. :)

Sofie B-C sa...

Va duktig du är! Visst känns det underbart när man väl kommit iväg. Yoga är verkligen något som jag skulle vilja ta tag i nästa år!

Annika sa...

Acceptans har även blivit min melodi...

Evas värld sa...

Ja Annika, vad har vi för val - annat än att rymma - om vi inte tillämpar acceptans!
Yoga är skönt för kropp och själ, Sofie, jag måste bli bättre på att vara flitig nästa år. Sa jag och inser att jag inte alls accepterat att hösten inte varit en yogahöst, ständigt denna duktighetssträvan. men du har rätt det är så skönt när man kommer iväg!

Pia, vi får vårda våra snöblomster.