https://www.instagram.com/evaswedenmark/

fredag 19 februari 2010

Fest - och min sammetsklänning tar med mig ut

Januari är en fruktansvärd månad, februari nästan lika hemsk, tyckte några vänner och ordnar en spontanfest på KB ikväll. Jag trotsar snön och ger mig ut! Sådana initiativ måste ju bara få mitt stöd. Det blir min vietnamesiska sammetsklänning som får äran att gå ut med mig.
Ganska snäv är den. Men jag hörde just att kurvor var inne på de stora modevisningarna och det finns ju ingen snyggare än kurviga Joan i Mad Men... Så skönt om de anorektiska idealen försvinner!

6 kommentarer:

Evas blogg sa...

Härligt med fest!!

Evas värld sa...

Härligt en stund men mitt festprissehumör var nog inte på topp. Ändå bra att bryta upp hemifrån och göra något.

Anonym sa...

Hoppas att inte klänningen blir besviken på sällskapet!

Evas värld sa...

Ska jag vara uppriktig så blev klänningen lite besviken! Den tyckte att vi var jättefina när vi gick - vi var fina när vi kom hem också, men klänningen tyckte att vi bröt upp för tidigt och är absolut irriterad på att det dansades för litet i den!Däremot var den nöjd med att äntligen få sällskap av ett tjockt halsband från Sydafrika med massor av svarta pärlor och litet guld! Mera glam, Eva, viskade den till mig innan jag somnade.

Annika sa...

Du var säkert lika snygg som nånsin Joan! Kurvor är snyggt men vad gör man med valkarna? Korsett?

Evas värld sa...

Annika den hemska sanningen är nog att Joan har en hård korsett, annars skulle nog midjan se annorlunda ut /läs: som min/