https://www.instagram.com/evaswedenmark/

måndag 8 februari 2010

Ni måste sänka era röster för att höra!

Jag vet inte om ni såg det roliga svaret från Anonym som lyssnat på radioprogrammet med Wollter  i P4 som jag medverkade i häromdagen? Hon tyckte i alla fall att han pratade för mycket och föreslog att vi skulle ändra texten i : Åh åh åh kvinnor, vi måste höja våra röster för att höras till
Åh åh åh killar ni måste sänka era röster för att höra.
Det tyckte jag var kul.

2 kommentarer:

Sofie B-C sa...

Eva, jag hörde tyvärr inte programmet. Men jag blev oerhört imponerad över det fina sällskapet. Sven Wollter har alltid varit lite av en manlig förebild i mina ögon. Nu kanske glorian hamnar lite på sned ... Minns naturligtvis även Lars Lönndahl, men vet inte vad tragedin som du skrev av innebar?
Lika skönt som alltid att bli påmind om Åh, åh tjejer:)

Evas värld sa...

Sven Wollter är ju mycket sympatisk och trevlig, men en man av sin tid och sin uppväxt, van att ta plats och få höras - som männen i den generationen ofta är. Det är helt okej för min del, jag tycker det var en kul upplevelse och alla mina funderingar som jag hade när jag skrev min bok om femtiotalet vaknade till liv igen! Vad jag förstår drabbades Lars Lönndahl av att hans dotter och hennes mamma omkom i en bilolycka för länge sedan och efter den händelsen försvann han från scenen. Men han var otroligt pigg trots sina 83 år och alldeles förtjusande gullig! Mer om honom här:
http://sv.wikipedia.org/wiki/Lasse_L%C3%B6nndahl