https://www.instagram.com/evaswedenmark/

tisdag 23 november 2010

Ett kärleksfyllt körsbär från mig

Jag blir så glad för en utmärkelse från bloggen Den besatta en Cherry on top Award! Hon har valt fem bloggar, däribland min, "som alla skriver intressanta recensioner och funderingar som inspirerar och förlänger mina önskelistor.".
Enligt reglerna ska jag nu berätta om tre favoritförfattare och någon bok de skrivit - det gör jag i morgon. Dessutom ska jag skicka körsbäret vidare till fem bloggar jag gillar. Det är inte lätt, jag läser så många kloka och inspirerande bloggar, många fler än fem. Men jag har valt fem bloggar med ett stort mått av intresse för böcker naturligtvis, men också av existentiella funderingar. Bloggar som generöst delar med sig av livserfarenheter och samhällsengagemang och utstrålar vänskap och ömsinthet - och  humor. För mig är det en lycka med dessa bloggvänner! Så här kommer ett välförtjänt körsbär:
Evas blogg, vardagstankar från Jämtland

6 kommentarer:

Jenny Lindgren sa...

Åh vad glad jag blir, för att nämnas i sammanhang som "att dela med sig av livserfarenheter, samhällsengagemang, vänskap, ömsinthet och humor." Dessutom tillsammans med andra bloggar jag själv gillar att läsa. Tänk att jag kan väcka sånt med mitt skrivande! Det betyder massor, massor för mig att få ett sånt körsbär från dig. Så TACK Eva! Nu blev jag verkligen glad!

Evas blogg sa...

Tack snälla du! Jag säger som Jenny, att få finnas med i de sammanhang du beskriver. Jag blir så glad. Vilken härlig början på dagen. Kram!

Jane Morén sa...

Jag blir också så himla glad! Vilken start på dagen. Så fint omdöme du gav oss och vad hedrande att räknas bland de jag själv beundrar. Tusen tack Eva!

Annika sa...

Men vilken överraskning Eva och vilken ära! Ett stort jättetack och till dig Eva och även er övriga - ni vet att jag tycker att ni är bäst! ;)

Evas värld sa...

Kära fina bloggvänner som ger mig så mycket, klart ni får ett körsbär!

Jane Morén sa...

Eva, du har ett körsbär hos mig också:-)