https://www.instagram.com/evaswedenmark/

fredag 12 november 2010

Ta chansen att uppleva Mina drömmars stad på ett alldeles nytt sätt

Foto: Tommie Lindström

Jag lovordade ju föreställningen Mina drömmars stad på Reflexen i Kärrtorp efter att ha sett premiären.
Idag kan ni läsa hur min favoritteaterkritiker, Lars Ring i Svenska dagbladet, är entusiastisk och verkligen hyllar föreställningen och framför allt dess regissör Kent Ekberg.
"Den ekbergska metoden att göra teater imponerar stort, sättet att skapa en gemensam kropp av enskilda individer och att tillsammans undersöka den rot som är den lokala historien. Ett grepp som ligger så långt från Dramaten som tänkas kan", skriver han.
Det är nog det bästa betyg Kent kan tänka sig!
Boka biljetter! Det kommer att bli slutsålt.

4 kommentarer:

Maria-Thérèse ~ www.afiori.com sa...

Hej! Hjärtligt välkommen på min vernissage nästa lördag i Stockholm! Hade inte din mailadress sparad men nu har jag precis lagt ut information på min blogg. Köpmangatan 11, kl 12-16, 20/11. Ställer ut ensam.

Maria-Thérèse ~ www.afiori.com sa...

jippiii!

Granne med potatisodlaren sa...

Läste DN idag. Det är tur att du har sagt upp bekantskapen med den blaskan. Ingegärd Waaranpärä fick beröringsskräck mot kollektiv gestaltning.

Evas värld sa...

Hört ryktas om sura Waaranpärä - roligt uttryckt av dig med beröringsskräck mot kollektiv gestaltning. jag tycker det var underbart att se alla dessa riktiga ansikten och kroppar, så levande och så långt borta från reklamens glatta ytor.