https://www.instagram.com/evaswedenmark/

söndag 21 november 2010

Midnattsblå möbler med mobilkamera i mörker

Idag är en riktigt slö dag. Det kan vara så skönt. Vi vilar efter vårt mini-mingel igår där vi firade de nya möblerna i midnattsblå sammet. Så fina begagnade möbler, hittade så billigt på suveräna auktionssiten www.lauritz.com. Idag tänkte jag att det är bra med förmågan att glädjas. Man skulle ju kunna vända på saken och säga "Stackars mig som bara har råd att köpa begagnat". Men har man  växt upp i en tvåa i Sallyhill i Sundsvall i en förnöjsam familj är det inte den livsutgångspunkt man har. Jag är i stället så glad över vilket fynd jag gjorde. Nu tog jag bara bilderna som några vänner bett om med min mobil - men det ser ändå ganska mysigt ut eller hur? Den bäste partyprinsen var för övrigt Milton 10 månader som älskade att vandra från famn till famn. Han har en klar festtalang den lille mannen!

9 kommentarer:

Evas blogg sa...

Så fint! Elegant möbel och att den är begagnad har ingen som helst betydelse. Jag är också vän av beg. det ger ett mer levande hem. Bara nytt kan ge ett stelt intryck tycker jag. Du ser ut att ha det urmysigt!

Annika sa...

Så lyckat! Jag håller med Eva - det blir bäst och mest personligt när nytt och gammalt blandas.

Evas värld sa...

Eva och Annika! Jag älskar att blanda, och möblera om... tänk att bo med bara nya möbler, det skulle kännas som ett hotell!

Pia sa...

Hög mysfaktor kräver personlig stil och den får man endast om man blandar nytt och gammalt, vilket Du gjort med bravur! Ser väldigt inbjudande ut!

carina@pocolococreativo sa...

Eva, det ser inbjudande och mysigt ut! Alldeles perfekt!

Granne med potatisodlaren sa...

Jag förstår att du är nöjd. Fåtöljen lockar till många litterära resor.

Hanneles bok-paradis sa...

Underbar läshörna!

Jane Morén sa...

Vad vackert du har det Eva! Underbar möblering, lite engelsk stil tycker jag. De marinblå möblerna är ju ett verkligt fynd, det gjorde du bra:-)de passar ihop med dig tycker jag, som om det bara kan vara dina möbler.

cruella sa...

Väldigt mysigt, och jag håller med Jane om att man får an English feeling:-)