måndag 13 december 2010

Hemma från julpyntat Vietnam till min egen julefrid


Sista glaset kallt vietnamesiskt iskaffe på Room, sista glimtarna av ett Hoi An som julpyntas, det är absurt att se alla renar, snödekorationer med mera i trettio graders värme och en i övrigt helt annan kultur. Men nu är jag hemma igen efter Vietnamäventyret. Hemma till pyntat hem, till Lucia. Till väntande döttrar, till fina sonfamiljen med lille Milton. Skönt att vara hemma, det bästa är alltid att komma hem lyckligt även efter ett underbart äventyr som detta. Vietnam finns där i en vrå av mitt hjärta. Men nu börjar julen i Sverige, det  är nog det bästa jag vet!

3 kommentarer:

Granne med potatisodlaren sa...

Vad bra att du får det bästa av två världar. Äntligen kändes det som om julen är på väg när vi satt och njöt av Signes lussekatter till tevens fina Luciamorgon.

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Tack Eva! Såg också Lucia på teve, saknade dock nybakade lussekatter, men nu ska här julfridas och julmysas! Varje gång jag landar hemma hel och glad efter en lång lång resa är jag så glad att allt gick bra dessutom!

Evas blogg sa...

Välkommen hem igen! Ja visst är det något alldeles speciellt med denna tid innan jul. Jag bara myser. Ingen stress, nej det vill vi inte veta av, bara ett lugnt fixande av allehanda trevliga saker. Hoppas du får fina dagar här hemma nu!