https://www.instagram.com/evaswedenmark/

fredag 28 januari 2011

Agent Sara med rätt att sälja oss

Ni som läser min blogg vet hur vi brottats med ett förlag här i Stockholm om försäljningen av Bärböckerna och rättigheterna till dem och varit ganska olyckliga över hur det varit. Nu är vi så glada att vi nått en uppgörelse. Hädanefter är det Förlag 404 i Jämtland som trycker och distribuerar och ansvarar för våra Bärböcker, fyra romaner om mat och kärlek plus en kokbok. Hittills.
Idag har i bestämt att det också är Sara som ansvarar för försäljningen utomlands av Bärböckerna. Hon är helt enkelt vår agent med rätt att sälja oss. Det känns så bra. Det vi letar efter hos en förläggare är känsla, kunskap och engagemang. Det finner vi hos Sara.

8 kommentarer:

Peter Fowelin sa...

Gläds med dig. :) Och tack för tipset om Förlag 404. Jag har stött på dem tidigare, men rekommendationer från personer man litar på har alltid stort värde.

Granne med potatisodlaren sa...

Ni har tur som har en riktig förläggare i familjen. En mycket duktig och jag hoppas på att hon ger ut fler av era böcker.

Evas blogg sa...

Härligt!

Evas värld sa...

Peter! Alltid bra med tips:)

Eva Granne, jag är jätteglad att Sara förverkligade sin dröm!

Eva, duktiga Jämtlandskvinnor!

carina@pocolococreativo sa...

Grattis till er alla!

Jane Morén sa...

Grattis! Låter helt perfekt, fint med familjerelationer. Låter intressant det där med utomlands också, är era böcker översatta till andra språk?

Evas värld sa...

Tack Carina!

Jane, jag är nog italiensk som du gillar en stor bullrig hjälpsam "famiglia!
Vi fick ett spännande mail för en vecka sedan... apropå översättningar så håll tummarna!!!

Jane Morén sa...

Jag håller tummarna!