https://www.instagram.com/evaswedenmark/

onsdag 25 januari 2012

Vi leker bokstäver, Milton och jag

Svenska dagbladet har en rolig serie om att ha barnbarn. Karin och jag är som gjorda för att passa in i den serien. Vi avgudar våra barnbarn och att göra saker med dem. Kolla länken till Karins blogg där hon berättar om vårt senaste besök på Spårvägsmuseet. Milton älskar det, det finns ett mycket litet tåg där som han ser som höjden av lycka att åka med. Han är lite uppfylld av stundens allvar, räcker fram biljetterna till konduktören, ser allvarligt förtjust fundersam ut medan vi tuffar fram i snåla fem minuter.

Just nu leker vi bokstäver han och jag, det faller sig liksom naturligt. M som i Milton, säger han. E som i Eva. Ja sådär håller vi på och sätter upp magneter på kylskåpsdörren. Jag plockade upp ett B och sa B som i Björn. Då tittade han strängt på mig och sa: Nej farmor! B som i Bajskorv.
Var får de allt ifrån, de små liven??
Jag skulle nog kunna ha en blogg bara om Milton som precis fyllt två. men det får  räcka med de små snuttar jag ibland plockar in här. Men ni ska veta att Milton för mig, det är lycka. Ja, det vet ni nog!

6 kommentarer:

Anneli sa...

Vilken gullunge och vad stor han har blivit! :)

Evas Värld sa...

Han är en sån gullesnutt! Tycker han ser stor ut och är stor när vi är hemma, men han är så pytteliten jämfört med alla stora fyraåringar när vi är ute på museum till exempel. Men visst går tiden fort. För fort.

Skrivarstudio ordOide' sa...

Vilken lycka för både dig och honom att ha varandra! Vi har varken farmor, farfar eller mormor, morfar till våra söner...det har varit och är en stor saknad. Fortsätt njut i fulla drag!

Karin sa...

Visst skulle man utan vidare kunna fylla sin blogg med barnbarnsinlägg, men jag försöker lägga band på mig. Lite i alla fall. Men en sak som jag missat, både nu och när barnen var små, är att skriva dagbok om deras språk. Så många spännande lösningar och innovativa idéer och jag minns knappt något av det. Det får bli skärpning på det området!

Enn Kokk sa...

E som i Enn skulle nog förvirra honom.

Evas Värld sa...

Skrivarstudio! jag njuter och jag är tacksam!

Karin, så försumlig var också jag. Så nu köpte jag just en dagbok så jag kan skriva ner lite, som sagt, allt går inte in på bloggen...

Enn :) det ska jag nog inte utsätta den lille för!