onsdag 28 mars 2012

IG till Bloggers nya layout - tungarbetat!

Blogger har gjort om layouten och sjuk och febrig fick jag för mig att ändra allting i min blogg. Usch vad det var krångligt. Jag bara avskyr Bloggers tungarbetade layoutverktyg. Långsamt, klumpigt, olydigt är mitt betyg. Hela dan hade jag problem med konstiga gadgetar som dök in i inläggen. Var ett elände att få bort. Varför måste det vara så krångligt? Man tycker att det skulle ha blivit enklare sedan jag arbetade i det gamla programmet Quark Xpres. Men ej! Och att hitta ett ställe att fråga enkla saker är lika omöjligt.
Usch Blogger det blir en peedagogisk uppgift för er at förklara detta. IG ger jag!

5 kommentarer:

Anne sa...

Håller helt med dig. Jag funderar verkligen på att klaga. En av verktygen som fanns förut på sidan var en liten penna som man bara kunde klicka på under inlägg och gadget så kunde man gå in där och ändra! Den har tagits bort!! Helt galet! Den gjorde det hela mycket lättarbetat... nu... segt som du skriver!

Kim M. Kimselius sa...

Jag gick tillbaka till den gamla versionen, det går att göra!
Håller med Anne att det är jobbigt att de tagit bort den där lilla pennan, nu får man leta runt ett tag innan man hitta var man kan ändra i gamla blogginlägg/sidor.
Kram Kim

Evas Värld sa...

Frågan är var man klagar? Det är så svårt att få kontakt med någon IRL på Blogger. Jag bara längtar efter att hitta någon man bara helt enkelt kan maila eller ringa till med sina frågor!
Tvingar de inte alla att ändra i april Kim?

Maria Björkman sa...

Men du lyckades få en rackarns snygg layout, Eva! Mycket fräsch.

Evas Värld sa...

Tack Maria! Vi kämpar på med våra bloggar. För övrigt: Så härligt ni verkar ha fått det i nya lägenheten med havsutsikt, du och kära maken:)