lördag 3 mars 2012

Igår var det dockparty, i kväll är jag ensam i soffan

Ensam i soffan i kväll. Igår var det desto mer livat här. Jag och M hade party med alla djuren. Och med bebisdockan Ossian. En fin kväll.
Det känns kanske en aning ödsligt att titta på melodifestivalen ensam en lördagskväll, men jag har ingen energi till något annat just ikväll.
Just nu såg jag ett hårdrocksband och mindes en svindlande kväll på Stadion i Stockholm med Metallica. När det mörknade över himlen och de sjöng min favorit Nothing else matters med ljusen i publiken flämtande i den svartnande kvällen och någon stod tätt och höll min hand.
Om ni har fördomar mot Metallica och hårdrock så lyssna på den balladen! Den rör mitt hjärta.

10 kommentarer:

Marina sa...

Alla med fördomar mot Metallica (gäller fler band som spelar liknande musik) skulle bli förvånade om de läste texterna...

Pernilla sa...

Lille M i soffan, så mysigt det ser ut! Lyckliga du som får sådana guldstunder.

Metallica ja. Vår bil stals för en herrans massa år sedan, hittades och återbördades till hemmet. Allt som hade legat i den var dock förevigt borta. "Det är väl bra att vi har bil igen!?" sa jag till Yngsta, då i åttaårsåldern. "Mmmm... men pappas och mitt Metallicaband är ju borta. Där fanns alla de BÄSTA låtarna!!"

=0)

Monika Häägg sa...

Nothing else matters är helt fantastisk. Sedan får man tycka vad man vill om hårdrock, även där finns det ju pärlor! Nu har jag precis fått hem din "Förfärande är var ängel" från biblioteket. Jag tipsade om den och blev förste läsare! Kram!

Evas Värld sa...

Pernilla, det var jättefint på konserten, så många föräldrar med barn. Mest pappor och alla sjöng med. Nästan lite rörande.

Evas Värld sa...

Marina, så är det - och som sagt Nothing else matters är storartad!

Evas Värld sa...

Monika, vad gullig du är som ser till att boken sprids. Du vet lika väl som jag hur ett litet förlag får kämpa.

Den Ofrivilliga Bloggaren sa...

Du talar till ett hårdrockshjärta...
Som är välsignad med världens bästa granne! Tanten som bor en trappa upp, brukar be mig höja volymen när jag lyssnar på musik...
kram

Maria Moln sa...

Jag ska genast göra detsamma! Imorgon beställer jag den på vårt bibliotek. Hoppas att de redan har din fina bok... Jag återkommer och berättar hur det står till på Strängnäs bibliotek.

Evas Värld sa...

Härligt E! Jag har en granne under mig som är totalt förstående inför min ibland sällsamma blandning av musik!

Evas Värld sa...

Maria! Så gulligt av dig. Det är verkligen inte lätt att tränga igenom i systemet utan goda vänner!