https://www.instagram.com/evaswedenmark/

tisdag 3 april 2012

Don´t just do something, sit there

Gomorron världen, jag betraktar dig från min utgångspunkt i soffan, liggande under en ullig pläd. En envis lågintensiv infektion har mig i sitt grepp. Varannan dag är jag bra, stiger upp, gör en massa saker, blir sjuk igen. hamnar i soffan. Ligger och glor. Det är det jag predikar att jag ska göra. Koppla av och ligga och glo. Men jag bekänner: Det finns inget jag är sämre på. Jag tar en panodil känner mig piggare och börjar fundera på att måla om i hallen. Eller plantera om alla blommor. Läsa korrektur. Inser att jag inte sått gräs till våra påsksaker. Bara en sån sak!
Förbjuder mig själv att göra något.
Don´t just do something, sit there, som det står på min vägg på landet.
(Den trötte mannen hittade jag i Hanoi)

5 kommentarer:

Evas blogg sa...

Känner igen. Så där har jag också varit ett bra tag nu. För mig är det varannan vecka. Så trist och tröttsamt. Nu får vi hoppas på tillfrisknande. Och du, vilken otroligt fin heather du har!

Den Ofrivilliga Bloggaren sa...

Stackare! Hoppas du kryar på dig fort! Jag känner igen mig...när jag är sjuk får jag rysligt många bra idéer och blir extremt rastlös. Ligga och glo i soffan är inte min bästa gren...

Imorn kliver jag av ett tåg och sen på en buss, i Sundsvall. Ska tänka på dig då.
kram E

Hemma och långt borta sa...

Tack Eva! Jag börjar undra om det inte är bara en svårartad allergi, trist är det i alla fall! Men nu blir du uppiggad när Elin kommer hem :)

Hemma och långt borta sa...

E! Hoppas du får ett riktigt fint påsklov i norr!
Egentligen borde man ju tvinga sig, med andra ord, till att bara glo ibland och låta idéerna strömma över en...

Evas blogg sa...

Jajamen. Redan uppiggad :)Krya på dig!