https://www.instagram.com/evaswedenmark/

fredag 10 augusti 2012

Skriva - en tidning jag gärna läser

Här på ön har jag äntligen haft tid att mer grundligt läsa några nummer av den nya tidskriften för skrivande människor: Skriva. En väldigt stimulerande,  pigg och rolig tidning som jag gärna rekommenderar. Den är fylld av goda råd om allt: Hur du ska skriva din roman - och som motvikt befriande intervjuer med författare som visar sig inte alls följa råden utan skriva på ett helt annat sätt. Som den underbara intervjun med John Ajvide Lindqvist till exempel. Eller som i deckarnumret, så många bra tips på hur man planerar och skriver sin roman - och så texter av framgångsrika spänningsförfattare som uppmanar läsarna att lita på sin historia och sin röst.

Massor av lästips, goda råd och tips om allt från egen utgivning till juridik. Jag tycker Skriva är en skattkista fylld av överraskningar för alla skrivande människor. Den kan du inte vara utan!

2 kommentarer:

Karin Härjegård sa...

Jag läste den hos en fin vän, och blev väldigt förtjust! Just blandningen mellan goda råd och intressanta intervjuer. Ska se till att den dimper ned i min brevlåda framöver. :-)

Evas Värld sa...

Karin! Man blir verkligen glad när Skriva dimper ner i brevlådan!