https://www.instagram.com/evaswedenmark/

måndag 17 september 2012

Vi hann innan snön kom i år

I lördags kom sopbåten till ön och vi lyckades åka ut hela familjen. Ofta är det någon som är på resande fot men nu var alla där. Vi missade soporna i våras så nu var det en del som skulle ombord på den gigantiska båten. Gamla trasiga parasoller, konstiga saker man samlat på sig. Vi har två falanger i familjen: En som vill kasta allt, en som vill behålla allt. Så det blir en del uppfriskande diskussioner. När vi enats bärs allt ner och ombord på båten och det är så fint: Alla öbor bär ner sitt skräp, alla hjälps åt att bära ombord allting, var och en efter förmåga.
Sedan tänkte denna min fina kaosfamilj att i år skulle vi verkligen sätta in alla trädgårdsmöbler i tid, inte som det året när Pia och jag åkte ut i snöstorm och halkade omkring med möblerna. Synd bara att vi först ställde gräsklipparen ordentligt allra längst in i förrådet och sedan travade möblerna noga framför. Så planen att klippa gräset gick om intet. Så vi fikade i solen, åt äpplen från våra tre träd och hade det bra.
Vi var nöjda och glada med det vi i alla fall hann med! Snart vill jag ut igen och elda! Det är kravlöst att åka ut en solig hösthelg när det mesta är gjort.

2 kommentarer:

Karin sa...

Så klokt att blockera gräsklipparen, så att ni fick tid över att njuta lite också!

Granne med potatisodlaren sa...

Karin har helt rätt.