https://www.instagram.com/evaswedenmark/

måndag 8 oktober 2012

Egentligen är det sommaren jag längtar efter

Det lilla huset på ön är övergivet av oss. Jag har lavendel på balkongen som jag skulle plantera, vi skulle elda allt ris, men helgerna är så fyllda att det inte riktigt blir av att åka ut. Fast jag längtar så. Det är så vackert nu. Träden glöder i alla färger mellan rött och gult. Luften är frisk. Det är lugnt och så trivsamt.  Många grannar åker ut. Ändå är vi som förlamade. Det är förstås nackdelen med en ö, man måste passa båttider och rätta sig efter det.
Men jag vill ut till det lilla huset på ön, till tomten med alla träd.
Egentligen är det väl sommaren jag längtar efter.

6 kommentarer:

Den Ofrivilliga Bloggaren sa...

Och "här och nu" är det en glödande underbar höst... Ta för dig av den min vän. Sommaren kommer snart åter, den måste få vila från oss en stund, ha lite semester på annan ort.
Kram E

KaosJenny sa...

Mm, när det blir sånt här höstrusk längtar man lätt till sommaren. Innan man har kommit in i det men då tycker jag att det går rätt bra. Tjocksockar på, film, tända ljus, lite stickning och höstmys :-). Hoppas du kommer dig ut på ön... Kram

cruella sa...

Dä bar' å åk'! Passa båttider låter ganska vilsamt ändå. Är man där så är man där. Har man bil och/eller nära tror man så lätt att man ska hinna allting och så blir det stress och ingenting av nånting.

Eva Swedenmark - Livet enligt mig sa...

E, håller med! Hösten är underbar och inspirerande.

Eva Swedenmark - Livet enligt mig sa...

Jenny, det finns verkligen mycket som ger lust på hösten! Jag njuter av det också. Men är i själen en "sommarflicka"

Eva Swedenmark - Livet enligt mig sa...

Cruella du har så rätt! Det är bara tramsigt av mig att inte komma mig iväg :)