https://www.instagram.com/evaswedenmark/

tisdag 9 oktober 2012

Träning ger skrivlust, skrivande kräver rörelse

Jag tyckte väl att humöret var lite lågt igår och att det var jobbigt med yogan, inget flyt alls. I natt fick jag ont i halsen och nu kraxar jag kråklikt när jag pratar. Ofta är det så. Jag kommer igång så bra med träning, sen är det någon elak förkylning som hindrar mig. Så ska man vila och sen komma tillbaka igen. Och igen. Just nu är jag faktiskt så otroligt sugen på att träna så det är ändå okej. Jag fixar denna förkylning.
Plötsligt flyter arbetet på så bra. Jag är installerad vid min lilla kökshörna vid det gamla teakbordet, vatten i karaffen, espressoapparaten inom nära räckhåll. Olika manusbuntar att ägna mig åt. Jag väljer allt efter humör, som den egenchef jag är. Idag har jag pillat och pillat med ett korrektur.
Jag är säker på att allt hänger ihop. Min lust att träna ger mig lust att skriva, allt skrivande kräver rörelse och motion. 
En god cirkel får jag hoppas.

4 kommentarer:

Kim M. Kimselius sa...

Instämmer! Träning ger skrivlust, skrivandet ger träningslust! De är mycket förknippade med varandra. Tror det beror på endorfinet som, i alla fall jag får från båda delarna.
Krya på dig!
Kram Kim

Anonym sa...

Åh, jag håller verkligen med. Man måste "bryta av" sittandet en stund och verkligen få utlopp för energin genom att röra på sig. Det ena främjar det andra.

Eva Swedenmark - Livet enligt mig sa...

Kim, jag läser om alla dina hundpromenader och blir inspirerad!

Eva Swedenmark - Livet enligt mig sa...

Absolut Helena. Nu är det dessutom underbart vackert att vandra ute i hösten!