https://www.instagram.com/evaswedenmark/

fredag 8 februari 2013

Och vinnarna är ....

Vi fick härliga fantasifulla förslag till vår tävling  om vad vi hade för oss på bilden häromdagen, Karin och jag. Några som är rätt, flera som är  fel, men väldigt roliga.
Som Per Allans lilla dramatisering av vårt samtal, vi låter nästan som damerna i en Kristina Lugn-pjäs. Eva G gjorde en livfull skildring av vårt möte medan Maria H trodde vi bytt bana och nu blivit fotomodeller :) Flera kände igen sig i vad vi gjorde!
Jag lade alla namnlappar i en skål, det viktiga var inte att ha rätt utan att delta. Ellen blundade och valde två lappar, hon är min Notarius Publicus.
Vinnare är  Margareta som vinner den spännande romanen Kvinnorna på stranden av Tove Alsterdal. Maria kammade hem en förpackning äkta havssalt, handtorkat i saltmuseet i Rosario.
 Och vad var det var vi gjorde? Jo vi stoppade fötterna i ett fiskspa och lät små svarta hala fiskar tugga i sig vår torra hud.

"Om man är det minsta kittlig är det faktiskt VÄLDIGT svårt att hålla fötterna kvar i spat. Jag tror att firrarna i min balja var mycket större än i Evas, för hur ska man annars förklara att hon bara sitter där, medan jag sprattlar och viftar med tårna så att jag skrämmer bort fiskarna", skriver Karin som fick ett riktigt fnissanfall.
Jag tyckte inte att det kittlade men det gav en äckelkänsla, som om det var insekter i baljan, när de gav sig på mina fötter. Men den känslan fick stanna mer inom mig, norrländsk självbehärskning eller så?

Karin påstår att hennes fötter blev lena som en barnkind. Jag hade väntat mig lite mer resultat och lite hungrigare fiskar, man ska nog mata sådana firrar tidigt på dan med sina torra fötter, inte när det tuggat i sig ett antal turistfötter sent på em. Ganska äckligt!
Vill jag göra om det? NÄ! blir mitt svar.

8 kommentarer:

KaosJenny sa...

Spännande! Kram

Granne med potatisodlaren sa...

Jag tycker att ni var modiga som provade. När jag blev erbjuden att prova så klarade ajg inte av att säga ja. Det kändes inte lockande. Men när du berättar så verkar det inte lika absurt att låta någon äta på fötterna.

Margareta Wahlén sa...

Är det jag som menas! Vad roligt i så fall! Jag brukar aldrig ha tur i lotteri! :))

Evas blogg sa...

Jag vågar mig inte på den där fiskgrejen. Känns lite creapy. Grattis till vinnarna!

cruella sa...

Huvva!

Eva sa...

Eva Granne, jag vet inte om vi var modiga, men kanske är man på prova-på-humör på semestern!

Eva sa...

Visst är det du, Margareta! Boken kommer med posten :) Grattis!

Eva sa...

Eva, det känns lite creepy att ha fötterna i vatten där ganska äckliga fiskar simmar omkring, uppfödda på förhårdnader på folks fötter....

Lite huvva är det allt, Cruella!