https://www.instagram.com/evaswedenmark/

torsdag 31 mars 2016

De gamla teamtakterna som föräldrar sitter i


Författarlivet är varierande. Igår hade jag en så rolig dag på stan med fotografering med mera.

Idag drar jag runt hemma med håret i en tofs, klädd i gamla jeans och tar hand om barnbarnen. Föräldrarna har dragit på bröllopsresa och barnens farfar och jag tar hand om dem. En rolig och intensiv uppgift som också är väldigt ansvarsfull.

Nåväl, idag var vi på konsert med dem på Teater Reflex - en intensiv trumorkester. Vi skippade dagis och hängde med dem i stället. Det är kul att se att våra gamla teamtakter som föräldrar  sitter i. Det är så enkelt att hjälpas åt nuförtiden när diverse gamla gräl skrotats ner. Vi fixar och donar med barnen och det mesta känns självklart och inte svårt.

Jag tänker att hur det än blev med kärleken så har vi uppfostrat tre fantastiska barn tillsammans och det känns skönt att kunna umgås så naturligt och självklart enkelt med sin gamle man, tillsammans
med barnbarnen.


2 kommentarer:

Anonym sa...

Så fantastiskt att gå in i dig och K! Att radera så många år och bara stå framför varandra.
Jag håller med dig, för oavsett hur livet farit fram med oss som människor, i grund och botten finns det vi en gång skapade kvar.
Kram Pia

Eva Swedenmark sa...

Pia, alldeles underbart.Och just när vi var med Emils barn. Som att se Emil och Elin, samma åldersskillnad dessutom! Kram,så kul att se dig!