https://www.instagram.com/evaswedenmark/

söndag 3 juli 2016

En egen hörna i ett eget rum

Här är jag i min nya skrivhörna på ön. Ny stringhylla (fasansfullt vilket överpris de tar ut!!) Men nu ville jag ha just en sådan vit hylla i min nymålade blå hörna. Det är inte riktigt färdigt ännu. Jag behöber fler hyllor och måste sortera böcker mm. Men ni ser hur glad jag är. Ett eget rum, skrev Virginia Woolf. Jag har nu en egen hörna i ett eget rum. Inte fy skam!
Nu ska jag se min första fotbollsmatch, jag tycker det är sjukt tråkigt för jag fattar ingenting. Men jag vill så gärna att Island ska slå Frankrike!

5 kommentarer:

Jane Morén sa...

Det där blev ju jättefint! Man behöver en egen plats för "skrivmaskinen".

Annika Estassy Lovén sa...

Fint! Men HUR kan du ha velat att Island slog Frankrike? :) Nåväl - nu när vi vet hur det gick (eller inte gick för stackars Island) förlåter jag dig. :)

Eva Swedenmark sa...

Jane, underbart! jag trivs i min hörna, just nu är jag nybadad i kalla havet och har slagit mig ner här!

Eva Swedenmark sa...

Annika, det måste helt enkelt bero på att jag älskar underdogs och uppstickare! Annars vet du ju att jag alltid håller på Frankrike :)

Evas blogg sa...

Vilken fin liten hörna. Jag har också en sådan i vårt sommarhus men jag hamnar alltid vid köksbordet ändå :) Jag tittar heller aldrig på fotboll men drogs med av Islands framgångar. Tyvärr höll det inte hela vägen. Ha en fortsatt skön sommar på ön!