https://www.instagram.com/evaswedenmark/

tisdag 20 januari 2009

Papper flyter omkring på mitt skrivbord


Kreativt kaos eller slipade undanflykter

skriver Sara om i bloggen Livat på landet. En jättefin blogg. Jag vill kommentera direkt på den. Men det är något med min mac som gör att Saras blogg inte tar emot kommentarerna. Däremot kunde jag kommentera från en PC - irriterande!!!
Är det bra för kreativiteten med pappershögar? Är det häxjakt på de som inte är superorganiserade i dag? frågar hon efter att ha sett dokumentären Mitt stökiga liv.
Jag tittar på mitt skrivbord, det ser inte ut som jag vill. Här finns högar med oinsorterade recensioner, viktiga artiklar, en kaffekopp, bilder att scanna in, en sminkväska, en spegel, ett minne, en tibetansk massageboll...
Jag är sån, länge försökte jag säga att städat skrivbord tydde på inre kaos, när insidan inte var kontrollerad måste utsidan vara det...
Nu... jag längtar efter ordning. Jag är storkund på Granit, jag köper mappar, lådor, allt för att alla papper som flyter omkring ska få sitt hem. Men när ska jag få tid att sortera när det finns så mycket annat roligt att göra?

Programmet kan ses här.

2 kommentarer:

Sara Swedenmark sa...

Jag är ju ingen nitisk pedant själv, men deras arbetsrum ger mig rysningar. Jag skulle inte kunna jobba en minut där! Men pärmar kan dölja en liknande röra - ett sådant system fick jag ärva en gång. Ogenomträngligt - så det gick till soporna och vi började om.
Jag önskar jag hade lite närmare til Granit... Det är snyggt OCH nyttigt :)

Eva Swedenmark sa...

Kom ner och hälsa på så shoppar vi loss på Granit!!!
Kram!