https://www.instagram.com/evaswedenmark/

lördag 21 mars 2009

Världspoesidag och praktisk vardagspoesi

Vill tipsa om du är i Stockholm idag: Världspoesidagen firas på Stockholms Stadsbibliotek för nionde året i rad. Klockan 14-16. Stadsbiblioteket Rotundan. Medverkar gör: Jörgen Gassilewski, Katarina Kieri, Henrika Ringbom, Cia Rinne, Aki Salmela och Saila Susiluoto. Tango med Darya och Månskensorkestern. Läs mer om de medverkande på Författarcentrum Östs webbplats.

Själv är jag inte där. Min vän Annica flyttar och vi samlas och bär kassar med böcker, flyttlådor mm från den gamla lägenheten till en ny nära Solna centrum. Ska bli spännande att se den nya lägenheten och fira in den. Det är mera lite praktisk vardagspoesi sådär.

4 kommentarer:

Annika sa...

Alla vägar bär till Solna... :-)

Boktokig sa...

Åh!!! Ska till stan idag, men tyvärr inte förrän till kvällen! Så tyvärr missar jag det! Hade ju varit kul!

Spänande med ny lägenhet!!!

Ja, helt i färgordning kan nog vara svårt att placera böckerna om man vill hitta dem... om man inte har fotografiskt minne.

ylva sa...

Hej hej, jag var där. Katarina Kieri är riktigt bra, och den finska tangoorkestern var ... ja finsk tango. : ) Sedan gick v; Solja, Helena och jag och smällde i oss prinsesstårta och kaffe, som de tanter vi blivit.
Kul att man kan smita in helt gratis och bara avnjuta poesi och tango så där mitt på en lördag!
Ylva

Eva Swedenmark sa...

Annika, nu bor min vän Annica W helt nära Solna C, många böcker var det i många kassar!

Hej lilla tanten Ylva! Prinsesstårta är aldrig fel!

Hej Boktokig! Hoppas du gör något annat kul i stan. Själv kom jag hem och somnade efter flytten. Är inte så stark som man tror!