https://www.instagram.com/evaswedenmark/

tisdag 28 april 2009

Första chansen se Sista dansen

Idag var jag en tidig fågel som fångade ett byte, slöbläddrade i DN till morgonkaffet och såg att man får gratisbiljetter till Sista dansen av Carin Mannheimer på Stockholms stadsteater, det är till generalrepetitionen den 5-6 maj. Gå in på www.stadsteatern.stockholm.se, klicka på kampanjer i vänstra spalten och ange DNDANS - sen är det bara att följa anvisningarna och beställa /max två/ så länge det finns kvar genrepsbiljetter till denna efterlängtade pjäs av Carin Mannheimer som alltid har en så tonsäker träff på frågorna i våra liv. Här handlar det om ett gäng 80+ som kvalat in på ett äldreboende. Yvonne Lombard, Meta Velander, Lennart Jähkel med flera. Vi kanske ses?

6 kommentarer:

Annika sa...

Jag såg det också och hade gärna försökt få tag på biljetter men jag åker till Istanbul (stackars mig! :-)) den 6:e och hinner inte. Jag giller också Carin M:s ton, plus att hon verkar vara en klok kvinna. Du får berätta hur den var!

Eva Swedenmark sa...

Ja jag är egentligen teatertrött men den här vill jag se - otroligt jobbigt att åka till Istanbul!!! Du har väl läst Karavans temanummer om turkisk litteratur?

Eva Hillén Ahlström sa...

Kan man bli teatertrött? :)

/Eva

Eva Swedenmark sa...

Ha ha, Eva1 Det är en bra fråga. Jag trodde inte det förut, men när jag skrev mycket om teater överkonsumerade jag och valde inte det jag verkligen ville se utan lite för mycket. Då tyckte jag det var så få föreställningar som engagerade mig, så mycket pliktskyldig teater... så jag blev teatertrött helt enkelt. Även föreställningar som unisont hyllas kan jag tråkas ut av: typ Tre systrar på Stadsteatern här i stan fast det är en av mina favoritpjäser. Det är sällan jag verkligen vill se något, men den här pjäsen, den vill jag se! Långt svar på kort fråga:)

Annika sa...

Jag kan också bli teatertrött och maken är ytterst misstänksam mot teater efter ett antal misslyckade teaterbesök. Körsbärsträdgården på Stadsteatern stod vi t.ex. inte ut med. Jag somnade innan första akten var slut så i pausen smet vi därifrån!

Anonym sa...

Jag såg Selma och Ågust i fredags och Nu mår jag mycket bättre i lördags. Mycket att säga om pjäserna, men teatertrött kan jag inte säga att jag blir, snarare väldigt trött och ont i kroppen för att stolarna är obekväma.
Ska försöka boka den 5 maj på Sista dansen, så då kanske vi ses!
Kerstin