Jag kan inte säga att jag är märkbart smalare, inte tjockare heller för den delen. Men jag mår bra. Är pigg. Och det är jättekul att laga mat igen! Efter ett intensivt fettsnålande återgår jag till den mat jag lagade förut. Själsås brukade min barn kalla såsen med dijonsenap pch vispgrädde - för att de älskade den och jag påstod att det var för att jag lade ner min själ i den! Nu kör jag själsås igen och det är så gott. Faktiskt en fröjd att laga mat igen. Vin. Smör, grädde precis vad en kock behöver i köket. Bröd, potatis, pasta, ris klarar jag mig gärna utan. Men gärna sparris till med en rejäl klick smör.
Mer om mig och skrivandet
fredag 22 maj 2009
Nu gör jag glatt min själsås med grädde igen och njuter av smörklicken på sparrisen
Jag kan inte säga att jag är märkbart smalare, inte tjockare heller för den delen. Men jag mår bra. Är pigg. Och det är jättekul att laga mat igen! Efter ett intensivt fettsnålande återgår jag till den mat jag lagade förut. Själsås brukade min barn kalla såsen med dijonsenap pch vispgrädde - för att de älskade den och jag påstod att det var för att jag lade ner min själ i den! Nu kör jag själsås igen och det är så gott. Faktiskt en fröjd att laga mat igen. Vin. Smör, grädde precis vad en kock behöver i köket. Bröd, potatis, pasta, ris klarar jag mig gärna utan. Men gärna sparris till med en rejäl klick smör.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
4 kommentarer:
Visst är det härlig mat med smör och grädde och så mår man så bra:)
Ja! Det är rena glädjekicken :-)
Heja, Eva! Visst är det mycket roligare med smör och grädde, och man blir absolut inte knubbigare! Äter man bara med måtta, så är allt OK!
Själsås. GUd vad underbart :-D
Skicka en kommentar