https://www.instagram.com/evaswedenmark/

söndag 19 juli 2009

Det är mycket sommar kvar, man ska vara "posentiv"Jag borde sova, men jag är så nöjd med dagen att jag inte vill att den ska ta slut. Morgondopp med Elin. Sedan oljade vi en av verandorna med olja med gråvit pigmentering, det blir så snyggt, se bilden! Vi lyssnade på Luuks program som var fint. Läste i solen medan vi drack smoothies på färska jordgubbar. Överraskades i läsningen av Annica med familj som drog med oss till bryggan. Sedan övergick dagen i kväll med en stor spontanmiddag på verandan, prat och skratt och vilda planer.
Sommar.
Annica suckade till: "Det är bara fem veckor tills killarna börjar skolan, sommaren går mot sitt slut." Då protesterade Peter: "Det är min första semesterdag! Det är mycket sommar kvar."
Vi bestämmer det. Det är mycket sommar kvar.
Som Edvin, sex år sa: "Man ska vara posentiv!"
På bilden: Mina posentiva middagsgäster

4 kommentarer:

Pia sa...

Härligt med barn och deras äkta kommentarer! De kommer så ur hjärtat!

Ha en härlig fortsättning på sommaren.
Jag tittar in hos Dig om tre veckor igen!

Kram

Evas blogg sa...

Posentiv, ja det är en fin egenskap. Inte alltid så lätt att vara. Idag känner jag mig inte sån, Regnet vräker ner. Stugan är en enda röra, då vi är många som bor i den. Och vår äldsta drar vidare i eftermiddag. Men, det kommer nya dagar.

Evas värld sa...

Hej Pia - underbart att lyssna på kloka barn! Vi hörs om tre veckor då - när du kommer hem väldigt posentiv efter semestern!

Hej Eva! Kände mig så som du i morse, men nu tittar solen fram, det fanns mogna körsbär på trädet.Ibland behövs lite. Men det är jättejobbigt när barnen åker iväg igen, förstår dig. jag är nyfiken på hur det gick på din utställning!!!

Evas blogg sa...

Du kan kolla på min blogg, nu när jag lagt in några bilder.