https://www.instagram.com/evaswedenmark/

söndag 30 augusti 2009

Nu tar jag båten till ön och funderar

Jag har skrivit ut några artiklar om hur man tar ansvar för sitt skrivande. Vilka mekanismer som gör att man smiter. Det ska jag ta med mig till ön idag. Det är en hel del jag vill fundera på och det ska jag göra på min veranda medan jag ser ut över träden, och havet och dricker kaffe. En dag av begrundan, helt enkelt. Jag behöver det.

2 kommentarer:

Anne sa...

Det är exakt de funderingarna jag har med... skulle vara intressant att läsa artiklarna... Tipsa gärna! Jag funderar just nu på hur jag kan strukturera min dag till att arbeta, fylla på mig, vara kreativ, öva osv. osv. Jag smiter gärna ifrån detta, min värsta flyktväg och medhjälpare i detta är internet/datorn... Hoppas du får en riktigt begrundansvärd och insiktsfull dag, Eva!

Evas värld sa...

Hej Anne! Nu har jag lagt in länken som jag fick av skrivcoachen Johanna. Och funderat en dag utan dator - jo den tar mycket tid men ger också så mycket - det är klart att en fundering jag fick är att jag ju redan vet allt detta som artikeln tar upp, ändå sitter jag och läser den i stället för att skriva. Men artikelförfattaren är brutalt uppriktig om hur man smiter och det var nyttigt för mig. Hoppas du får dig en nyttig puff också!