https://www.instagram.com/evaswedenmark/

söndag 27 september 2009

Annica pratar med glöd och kärlek


Det är underbart med bloggen för man får vara så hänförande positiv till sina vänner, ingen falsk objektivitet här. Och nu vill jag tala om att Annica Wennström höll det bästa seminariet av de jag lyssnade på under bokmässan. Hon pratade med glöd och kärlek om sin fina bok Svart kvark.
Det är sin egen uppväxtort Holmsund hon beskriver på ett språk som blir lovordat av alla recensenter. Annica, det är glöd, klasskamp, kärlek i en underbar förening. Jag är så glad att jag lyssnade till henne. Jag vet ju vad hon tycker, hon är min väldigt nära vän. Men det blev kanske därför exra underbart att höra hennes glöd och skärpa när hon på seminariet beskrev bakgrunden till sin bok. Läs den! På bilden firar vi att det första exet av boken kommit till ön.

5 kommentarer:

Maria Herngren sa...

Jag läser och läser och den är så bra!
Och vad roligt med Annicas seminarium. Ja det skulle jag velat lyssna på! Hon var ju så bra i Studio ett häromveckan, när hon pratade om sin bok.

Evas värld sa...

Och det här var ännu bättre när man såg med vilket fint allvar - och ändå humor - hon berättade. Det finns tyngd i det hon säger.

Anonym sa...

Det är fint med så fina vänner som ni!
Puss och kram!
Annica

Johanna Wistrand sa...

Annica hade verkligen tyngd i sitt semininarium i Författarförbundets monter. Jsg tänkte medan jag lyssnade att det är inte ofta en person berättar med det lugnet och den pondusen och den passionen, särskit inte kvinnor! Och att få höra underara "gamla" ord som solidaritet. Mer sånt!

Anonym sa...

Vad fint med en vän som Eva som bloggar om Svart kvark när jag får sådan underbar feedback, tack Johanna, det värmer oerhört!
Kram
Annica